Chaletverkoop

Op het park zijn doorlopend enkele chalets en stacaravans te koop. Het aanbod wisselt regelmatig. In overleg met de eigenaar van het object kunnen wij bemiddelen in de aankoop.

Chaletverkoop

Aangeboden; Sloterpark 23. Omklede stacaravan op ruime kavel op een prachtige plek met heel veel privacy en uitzicht. Deze stacaravan is door een van de vorige eigenaren omkleed en daardoor redelijk geïsoleerd. Door de laatste eigenaren geschilderd verder opgeknapt. Voorzien van 1 slaapkamer, douche met toilet en een aanbouw achter de stacaravan. Los van de stacaravan staat nog een schuurtje.

Mooie living met keuken. Vele ruimte achter de stacaravan. Bestrating is het afgelopen jaar aangepast. Uitzicht over de velden tot aan Wyckel.

Chalet voorzien van:

  • een eenvoudige keuken met nieuwe geiser
  • douche met toilet en wasbak
  • slaapkamer

Sloterpark 23 staat op ruim 220m2. Het grasveld voor de stacaravan wordt door de camping onderhouden. Omdat het een omklede stacaravan betreft is besloten dat deze vervangen moet worden voor een nieuwe of nette chalet. Wij geven u de tijd tot 1 april 2025 om deze te vervangen. Dit geeft tijd om te zoeken naar een goed alternatief en de kosten te verdelen. De zomers van 2023 en 2024 kunt u dus gewoon gebruik maken van de aangeboden stacaravan.

Vraagprijs €9.500 exclusief jaargeld
Jaargeld € 2373,10 incl. vast recht en reinigingsrecht. Excl. toeristenbelasting.

Bezichtigingen melden via de camping eigenaren 0514-531389 (receptie) 06-30339366 (rechtstreeks)