Over ons

“Ons” dat is “Team De Jerden” een bevlogen team waarvan elk jaar de samenstelling kan wisselen. Het team zorgt ervoor dat u

  • warm welkom krijgt in de receptie
  • een vrolijke prettige bediening ervaart op het terras
  • culinair wordt verrast op het bord
  • van schoon sanitair gebruik kunt maken
  • het park-gevoel ervaart wanneer u over het terrein wandelt
  • een gezellig praatje kunt maken als de havenmeester langs komt
  • ook een luisterend oor vindt wanneer u bovenstaand net even anders ervaart…

Wij zijn als recreatiepark erg trots op ons team. De betrokkenheid en het enthousiasme spat eraf. Zij maken het met z’n allen mogelijk dat uw vakantie in Sloten onvergetelijk wordt. Het team wordt aangestuurd door Steven en Klaziena van der Zee. Al ruim 30 jaar een ondernemend echtpaar die via melkveehouderij, aktiviteitenboerderij, mini-camping en boerderijwinkel terecht gekomen zijn op de mooiste plek van Friesland. Nabij het pittoreske Sloten en langs het gezellig bevaren water van het Slotergat. 

Sinds 2019 is De Jerden in eigendom van de familie van der Zee. Het was niet zo dat ze het boerenleven zat waren maar ze houden wel van een uitdaging. Met de overname van De Jerden is ook de horeca onderdeel geworden van het bedrijf.

Steven (1970) is vanuit de schoolbanken altijd ondernemer geweest, eerst als melkveehouder, later als vleesveehouder met boerderijwinkel. De recreatie heeft hem altijd getrokken vandaar ook de ontwikkeling van de Aktiviteitenboerderij (tussen 2003 en 2017) en de camping op de toenmalige locatie in Rohel nabij het Tjeukemeer.

Klaziena (1969) is na haar studie aan de HLS begonnen als software controleur in de stalautomatisering. Na de komst van de kinderen werd ze fulltime boerin en runnen ze samen het landbouwbedrijf met de Aktiviteitenboerderij. Voordat het gezin vertrok naar Sloten was ze nog enige tijd werkzaam op een laboratorium.

De vier zonen zijn allen nauw betrokken bij het recreatiepark. Ze hebben alle vier hun eigen specialiteit in het bedrijf; van automatisering tot horeca en van technische dienst tot receptiewerk. Je komt ze overal tegen en, naar wat gasten zeggen, zijn het onmiskenbaar zonen van… Naast dat de zonen hun betrokkenheid hebben met het park hebben ze allemaal hun eigen werk en studie welke niet rechtstreeks te maken hebben met de recreatiebranche.