Camping

Kamperen op Recreatiepark De Jerden biedt u alles wat u van een “park” mag verwachten. De ruime plekken van ca 125 m2 zijn omzoomt met struiken en bomen. Dus veel schaduw en ook luwte. Dat laatste is prettig want net buiten het park komt u in het weidse landschap rondom Sloten.

De reguliere plekken zijn voorzien van 10A stroompunten, camperplaatsen en comfortplekken hebben 16A. Op de velden zijn centrale watertappunten. Elke plek is voorzien van (betaald) draadloos internet, een ticket is verkrijgbaar in de receptie

De boot mee?

Vast aan het recreatiepark ligt de kade van het Slotergat, de verbindingsvaart tussen het Slotermeer en de stad Sloten. Dus voor watersportliefhebber is deze camping een must, uw eigen boot meenemen en hiervoor een plek aan de kade reserveren is uiteraard mogelijk.

Kamperen met een groep

Mocht u met een groep willen komen dan kunnen we hiervoor een veld of een deel van een veld reserveren. Het is voor ons wel belangrijk dat uw groep past bij de beleving die we bieden op De Jerden. Feesten met live muziek en dj’s zullen we niet toestaan.

Tijdig reserveren voor groepen gewenst of vraag een offerte aan via onze contactgegevens